Tineke Diederik

Argonautweg 33D
3054 RP Rotterdam


tetcreations@gmail.com

+31 06 18 44 42 58
Mijn naam is Tineke Diederik (1961)

Graag wil ik met je delen hoe ik in contact met Cosmic&Flower ben gekomen. Een verhaaltje vooraf hoort daarbij:

Mijn werkende leven heeft tot voorkort bestaan uit het hebben van administratieve banen, maar waar ik geen voldoening van had. Ik vond niets moeilijker dan te bedenken “wat wil ik dan??” Als ik een spirituele cursus volgde was ik blij en had ik het gevoel echt gewaardeerd en serieus genomen te zijn. Wat was ik blij als ik iemand echt kon helpen.
Die momenten bestempelde ik als cadeautjes en teerde daar op als ik op kantoor werkte, ik beschouwde het gewoon als hobby. Zo kwam ik via een collega in contact met Donny en begon aan de Cosmic&Flower therapeutenopleiding in 2007. Na het eerste deel van de opleiding stond ik als eerste in de rij om het vervolg ook direct te gaan doen, zo geweldig vond ik het.

Als ziekte, in mijn geval ernstig eczeem, dan toeslaat, wordt het echt tijd om je angsten om te zetten, voor jezelf te kiezen en gelukkig te worden in alles wat je doet!

Dit jaar heb ik het roer omgegooid, ben mijn eigen praktijk  TET (Tineke’s Energetische Therapie) gestart en heb maar één doel: mensen te helpen bij het ontdekken van het ware zelf; het vinden van balans tussen lichaam en geest, zowel fysiek, mentaal en emotioneel. 
Cosmic&Flower Energies zijn zo subtiel, maar zo doeltreffend en de intuïtieve werkwijze met deze druppeltjes klopt altijd. Dat is mijn ervaring met de kosmische sturingen, de lichtmeesters, de gidsen en engelen. Het nodige zal aangereikt worden om je bewust te laten worden van wat je blokkades ook mogen zijn. Door het regelmatig innemen van de druppeltjes kunnen de verstoringen opgelost worden en het mooie van Energetische Therapie is dat je zelfgenezend vermogen (wat iedereen in zich heeft!) aan het werk gaat. Voor iedere klacht of kwaal kunnen de Energies hun werk doen, daarvan ben ik overtuigd.

De C&F Egyptische Chakra Olieën worden gebruikt voor o.a. handreflexzonemassage. De 11 chakra’s , die verantwoordelijk zijn voor fysiek en psychisch welzijn worden hierdoor gestimuleerd en geheeld. De combinatie van de oliën met de Energies geeft een nog sneller resultaat en laat een heerlijk ontspannen gevoel achter.
De sessies die ik geef brengen inzicht, waardoor de energie weer in het hier en nu komt, in harmonie met jouw werkelijke en natuurlijke levensweg. Problemen worden uitdagingen en blokkades worden inzichten. De Energetische Therapieën zijn methoden om transformatie (verandering) van het bewustzijn in gang te zetten .

Het is vanaf nu mogelijk de Cosmic&Flower cursus “Hogere Bewustwording naar Meesterschap” bij mij te volgen. De cursus gaat door bij 4 aanmeldingen in het najaar van 2013 en is verdeeld over 20 avonden/middagen. Vooral als je geïnteresseerd bent in het zelf leren werken met de druppeltjes en meer te weten over de achtergrond van C&F is dit een prachtige mogelijkheid. Uitgebreide informatie is op deze site of die van mijzelf te lezen.

Reizen:
Nadat ik de opleiding in 2007 heb afgerond, heb ik mijn eerste holistische Egypte reis met Donny en het team mogen maken. Wat een ervaring; de combinatie van het spirituele en de stilte van de woestijn. In 2011 maakte ik de volgende reis omdat ik 11.11.11 mee wilde maken. Het mooie is dat iedere reis weer een ander thema heeft en je zelf wel voelt wat voor jouw geschikt is. Het programma is hier mooi op afgestemd door Donny en is heel bijzonder.

In 2012 heb ik met Donny mijn eerste Avalonreis gemaakt en die staat ook dit jaar weer op de agenda. Een prachtige beleving om te voelen hoe alles met elkaar in verbinding is.

Ik hoop van harte dat ik je enthousiast gemaakt heb voor Cosmic&Flower.       
                   
Op mijn site staat uitgebreide informatie van Cosmic&Flower en andere Energetische Therapie-vormen waar ik mee werk. Voel je vrij contact met mij op te nemen bij vragen of als je informatie wilt.

Met hartelijke groet,
Tineke