Hallo lieve mensen, mijn naam is Sonja Lodder

Na jaren in de kinderopvang gewerkt te hebben ben ik in 2003 in aanraking gekomen met Reiki, 
Massage opleidingen,  Kinesiologie, Stress Release 1 t/m5,  Voetreflex  en  de Cosmic & Flower Therapeuten Opleiding.

Tijdens het volgen van de Cosmic&Flower Therapeuten opleiding heb ik mogen leren, om verstoringen te (h)erkennen en uitzuiveren, loslaten wat je niet meer nodig hebt, bewust worden van het onbewuste in jezelf, uit je hoofd naar je hart gaan en nog veel meerů

Ik was al snel heel enthousiast over de Cosmic Flower Therapeuten  opleiding en wilde dit graag door gaan geven als docent.  Voor meer informatie betreffende mijn docentschap kun je bij Opleiding kijken op deze website.

Ondertussen zijn de behandelingen die ik vanuit mijn Cosmic Healing praktijk mag uitvoeren, Energetische Behandelingen geworden.

Vanuit mijn hart en verschillende behandeltechnieken neem ik je mee in een reis naar binnen, om te ontdekken wat zich daar afspeelt. Bewust worden, inzichten krijgen en loslaten wat je niet meer dient en toevoegen wat je nodig hebt. Contact maken met je innerlijke kind en bewust worden van wat je kunt betekenen voor hem of haar en meer dan datů.

Tijdens de behandelingen maak ik gebruik van de Egyptische Cosmic & Flower Chakra massage oliŰn en de Cosmic & Flower Energies.

Voor meer informatie verwijs ik naar mijn website.

Natuurlijk kun je ook een mail sturen of mij bellen.

Wie weet tot snel.

Hart-groet, SonjaCosmic Healing
Beethovensingel 122
1817 HM Alkmaar
072-5159322


www.cosmic-healing.nl
s.lodder@planet.nl