Hallo ik ben Sabine JŁrgens,

mijn breed opleidings sprectrum waaronder natuurgeneeskundige behandelwijzen (o.a. Bicom Bioresonantietherapie), coaching en mijn zich steeds verder ontplooiende intuÔtie en innerlijk weten geven mij de mogelijkheid de cliŽnt optimaal te helpen.

2003 kwam ik voor het eerst in aanraking met de Cosmic&Flower Energies. Ik volgde alle opleidingsdagen bij Donny Heuvelmans en een wereld ging voor mij open. Ik werd me bewust van mijn eigen sterrenbewustzijn.

De Cosmic&Flower producten vormen een onmisbaar deel in mijn praktijkwerkzamheden:

Bij de meeste sessies gebruik ik een of meerdere producten van de Cosmic&Flowers en dat is heel breed bedoeld want hierbij tel ik de egyptische chakraolieŽn mee. Het is een feest om met deze chakraolieŽn te werken, ze worden door iedereen als warm en verwelkomend ervaren.

Maar ook Release+Protection, Rainbow Light Vortex, Egypt Healing en S.O.S.-Energy worden door mij regelmatig toegepast.
De Cosmic&Flower energies uit de 6 dozen worden zowel tijdens een sessie afhankelijk van het behandelthema door mij of de cliŽnt uit gezocht en gebruikt maar ook voor thuisgebruik als mix in een flesje meegegeven.

Wat voor mij iedere keer bijzonder is, is te zien hoe snel je met behulp van de Cosmic&Flower Energies en de daarbij behorende tekstuitleg bij de oorsprong van een psychische-, emotionele- en/of fysieke klacht komt en er zo doelgericht transformerend mee kunt werken.

Bij interesse geef ik aan therapeuten of beginnende therapeuten in mijn praktijkruimtes de C&F- introductiedagen I en II en een C&F - Supervisiedag voor gevorderden over de Cosmic&Flower producten en hun werking.  Alle dagen dienen ervoor om verantwoord met de C&F te kunnen werken. Zie voor actuele data op de docenten-pagina.

Drs. Sabine JŁrgens
Praktijk voor Natuurgeneeskunde en Coaching,
Heilpraktikerin, NLP Master, Kintertolk
Lid LVNG, SRBAG, RBNG Drs. Sabine JŁrgens

Harm Tiesingstr. 4
Coevorden

+31 (0)524 52 48 48


www.praktijkonline.nl
sjurgens@praktijkonline.nl