Laten we samen de nieuwe wereld binnen wandelen die gebaseerd is op betekenisvolle relaties vanuit ÚÚnheid en gelijkwaardigheid.
Kom maar, durf maar. Geef mij je hand, dan loop ik een stukje met je mee. Straks herinner ook jij je de weg en kun je alleen verder!

Veel kinderen vinden het lastig om alle prikkels die op ze afkomen, goed te kunnen verwerken. Niet gemakkelijk om dan goed in je vel te blijven zitten. Daar heb je naast kennis, ˇˇk vaardigheden voor nodig en daar kan ik je als Cosmic&Flower therapeut bij helpen.

Praktijk De Wijde Blik heeft Cosmic&Flower Energies, bewustwording en individuele begeleiding als kernwoorden.

Met 22 jaar ervaring in het basisonderwijs en een holistische visie die versterkt is door de opleidingen Cosmic&Flower therapeut en de LOSK (Landelijke Opleiding Spirituele Kinderbegeleiding en -hulp), begeleid ik (hoog sensitieve) volwassenen en kinderen. Zo nodig aangevuld als ADHD Sterker Staan trainer« en/of faalangst reductie trainer.

Werkvormen die ik gebruik zijn o.a. helende verhalen waarin het kind zichzelf herkent met een verwerking in de vorm van een tekening of een knutselwerkje.

Ontspanningsoefeningen, visualisaties en uiteraard een speciaal gemaakt helpflesje met Cosmic&Flower Energies.

Het mogen werken met de Cosmic&Flower Energies levert keer op keer, ook mij plezier en vreugde op! Ze geven inzicht in levenssituaties, fysieke- en mentale klachten en werken prachtig ondersteunend en transformerend. Hierdoor kan de zelfgenezende kracht activeren en levenssituaties die niet meer gewenst zijn, opgeheven worden. Zo maakt het kind, of het innerlijk kind van de volwassene, weer contact met zijn Eigen Wijsheid en Intu´tie die hem zo uniek maakt. Waar je je aandacht op richt dat groeit en dat geldt ook hier! Daar wil ik je graag bij helpen zodat je het je zult herinneren.Begeleiding voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar bij:

    Hoog sensitiviteit
    Omgaan met emoties
    Omgaan met grote veranderingen

zoals verhuizing, scheiding, of ziekte

    Beelddenken
    Versterken van zelfvertrouwen
    Pesten/gepest worden
    ADHD en ADD
    PDD NOS
    Rouwverwerking
De Wijde Blik

Marieke Pepping-Dames

Molenweg 36
Limmen

+31 (0)72-505 29 61
mcpepping@hotmail.com