Massagepraktijk
Jolande Meijer

Barneveld

www.jolandemeijer.nl
jol@jolandemeijer.nl

+31 (0)6 23 14 93 89
Mijn naam is Jolande Meijer (1960)

Naast het zijn, wie ik op dit moment ben, ben ik als Holistisch Massagetherapeut, Cosmic & Flower therapeute /- docent en Healer werkzaam in mijn praktijk aan huis.

D.m.v. aanraking, fysiek maar ook in de energielagen, wil ik je graag begeleiden naar een stuk bewustwording zodat je weer voelt hoe het is om in je eigen kracht staan, in je eigen Zijn te zijn, je eigen liefde en de eenheid in jezelf te (mogen) ervaren. Tijdens de behandelingen kan ik, naast het gebruik van mijn handen, ook gebruik maken van chakra oliŽn, klankschalen, edelstenen/mineralen, Cosmic & Flower energies en wat zich verder aandient.

Als kind en als jong volwassene was ik al gevoelig, mocht ik al dingen ervaren maar snapte er zelf bar weinig van. Een klankbord had ik niet en voelde me daarin erg alleen.
Eind december 1977 ben ik de kinderverpleging ingegaan en heb dit werk  24 jaar lang mogen doen. Om met mijn gevoeligheid om te gaan, heb ik  verschillende cursussen intuÔtieve ontwikkelingen gevolgd, reiki 1 & 2, herkenning was er, maar deed er ď nietsĒ mee. In 2000 kwam ik in een stroomversnelling terecht, tijdens de opleiding tot Holistisch Massagetherapeut, puzzelstukjes vielen op zijn plaats. Elohim Center kwam in beeld waar ik de opleiding gevolgd heb tot Healer/Reader, Kristalmaster (2007), vervolgens Reconnective Healer bij Eric Pearl (2008) en in december 2009 kwam Donya in beeld met een Egypte reis, Cosmic & Flowers en voor mij de ommekeer. In 2010 de opleiding gevolgd tot Cosmic & Flower therapeute, stage gelopen en mijn docentencertificaat ontvangen in 2011.

Van het gevoel alleen zijn, kwam het gevoel van Al - ťťn zijn.
Gevoelig ben ik nog steeds, zo niet nÚg gevoeliger en ervaar dit steeds meer als een kwaliteit die ik mag gebruiken om jou te mogen begeleiden.

De Cosmic & Flower energies die zoveel informatie omvat, die voor mij heel breed dragend zijn, waarbij ik het gevoel heb gesteund te worden door zoveel liefdevolle krachten en energieŽn, zowel vanuit de natuur/ de aarde als de kosmos, de lichtwereld dat ik dit graag met je wil delen.
Dit delen doe ik graag als C & F therapeute.

Ik ben als Holistisch Massagetherapeut aangesloten bij de VNT
(Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten ) en bij het Holos netwerk. Dit betekent dat sommige consulten (deels) door de zorgverzekeraar vergoed kunnen worden.