Praktijk Liakada

Joannetta Piters
Beezepool 13
Eijsden

+31 (0)43 408 36 02
+31 (0)6 14 81 63 18


www.liakada.nl
info@liakada.nl
Lieve Jij,

Ik BEN Joannetta Piters (1957), geboren en getogen in het mooie Limburgse dorp Eijsden in Limburg.

Na de zorg voor mijn opgroeiende kinderen was de tijd aangebroken om het pad van bewustwording te volgen. Ik ben sinds 2002 Reiki-master.
Via cursussen intuÔtieve ontwikkeling kwam ik terecht bij de opleiding Edda Centrum in Oirsbeek. Daar heb ik in 2009 de opleiding natuurgeneeskundig, energetisch therapeut afgerond.

In de opleiding in het Edda Centrum heb ik kennis gemaakt met de Cosmic&Flower Energies.  Ik was zo onder de indruk van de werking van deze druppels dat ik zo bij Donny Heuvelmans ben uitgekomen.

In 2010, 2011, 2014 en 2015 ben ik met Donny en haar team in Egypte geweest. Door mij te verbinden met de kristallen in de woestijn, de piramides, de Sphinx , is er een gigantische transformatie op gang gekomen en ben ik thuisgekomen in mijn ZIJN. Ik wil de weg verder volgen in zuiverheid, liefde en respect naar mijn eigen Zijn. Van mij uit wil ik jouw bewustzijn ook aanraken.

Van Donny heb ik toestemming gekregen om de Cosmic&Flower Zelf- Healing en Ontwikkeling cursussen door te geven. Zie voor meer informatie de Docenten site op deze website.

Ieder mens is uniek, daarom is de behandeling volledig op jou en jouw hulpvraag afgestemd.

Via mijn Hoger Zelf, in verbinding met het Hoger Zelf van jou, reik ik je een thema aan.

Als healer stem ik me af op jouw energie en maak contact met de essentie, je ziel. Van daaruit wordt ik geleid om jouw energiesysteem volledig in balans te brengen.

Werkend vanuit mijn hart en met plezier in mijn praktijk Liakada mag ik jou met  dankbaarheid en in liefde de C&F Energies en de Cosmic&Flower Egyptische ChakraoliŽn aanreiken via Energetische Healing en diverse workshops, voor het ervaren van je diepere Zelf en het ontplooien van je bewustzijn.

Met behulp van de Cosmic & Flower Energies wil ik een bijdrage leveren aan je gezondheid, bewustwording en groei. Dit vanuit een liefdevolle, dienende en natuurlijke grondhouding. Ik werk vanuit mijn hart met respect en liefde voor de mens en zijn omgeving.

Indien je vragen hebt beantwoord ik deze graag.
In Licht en Liefde
Joannetta Piters