Hilde van Luytelaar
Kolgans 47
5754 CS  Deurne
06-28039675

www.artcre.nl
info@artcre.nl
Hallo mijn naam is Hilde van Luytelaar

Sinds 2010 ben ik me gaan verdiepen in de kracht van de Cosmic & Flower Energies en Egyptische ChakraoliŽn. Ik ben dankbaar dat ik op Spirituele Wijze met de Cosmic & Flower Energies en Egyptische ChakraoliŽn mag werken binnen de praktijk Ťn mag overdragen aan anderen, vanuit mijn hart.

Tijdens een consult wordt er gewerkt met de Cosmic & Flower Energies. Samen werken we aan een specifieke vraag, een lichamelijke klacht of kijken we wat er op dit moment in jouw leven speelt.

Gevoed en gesteund door de energie van Moeder Aarde en Vader Kosmos en door de Engelen, Godinnen en Meesters om ons heen, laten we komen wat op dit moment belangrijk voor jou is.

Het aantal ondersteunende druppeltje(s) die jij nodig hebt worden vervolgens in een doseerflesje gedaan om in te nemen.
 
Het advies is de Cosmic&Flower Energies, die in het doseerflesje mee naar huis neemt - in te nemen gedurende een bepaalde periode direct na het consult, zodat de energie goed door kan werken.

Soms krijg je een oefening voor thuis mee wanneer een specifieke verstoring extra aandacht nodig heeft.  

Er zijn mensen die de voorkeur geven voor een consult aan huis. Zij vinden het prettiger om in hun eigen omgeving te zijn. Dit is natuurlijk mogelijk. Uiteraard worden wel de reiskosten - Ä 0,19 per kilometer - in rekening gebracht.
Voor een Cosmic & Flower consult kun je een afspraak maken via e-mail