Cynthia Uijens

Heyberg 35
6041 RH Roermond
06-49831458

cynthia@passie-incarnata.nl
www.passie-incarnata.nl
Passie-Incarnata

Mijn naam is Cynthia Uijens

Als kind had ik moeite mij te aarden en te verbinden met het leven. De honger om het hoe en waarom te begrijpen was haast onverzadigbaar, vele boeken heb ik verslonden. Mijn zoektocht bracht mij in 1998 bij Monique Timmers in Roermond, bij haar volgde ik gedurende meerdere jaren cursussen op het gebied van chakraís en energieŽn, werken met helende energie en mocht ik begeleiding vanuit de Lichtwereld ervaren, al was dat voor mijzelf toen haast niet waarneembaar. Sindsdien loopt het pad van zelfontplooiing en bewustwording als een rode draad door mijn leven.
Momenten van onverminderd inademen en tot mij nemen wisselen zich af met periodes van uitademen en loslaten.

In 2007 kwam ik voor het eerst in aanraking met Cosmic&Flower Energies door het volgen van de Cosmic&Flower therapeuten opleiding bij Donny. De krachtige en diepgaande werking ervan waren een aanjager tot het op een dieper niveau omarmen van mijn eigen Zijn. Toch duurde het enkele jaren voor de Cosmic&Flower Energies weer op mijn pad kwamen en ik ter verdieping nogmaals de opleiding bij Donny volgde: nu was de herkenning en het gevoel van thuiskomen groot en ben ik klaar om mijn bescheiden bijdrage te leveren aan de evolutie van de mensheid en een eigen praktijk te beginnen.

Het ontstaan van mijn praktijknaam is geboren na thuiskomst van een weer inspirerende en voedende Cosmic&Flower therapeuten opleidingsdag bij Donny, toen ik de eerste bloeiende passiebloem in mijn tuin ontdekte. Vol bewondering bekeek ik deze prachtige uiting van de natuur en besloot deze in een foto vast te leggen. Bij het bewerken van de foto werd ik bevangen door de schoonheid en intelligentie die de structuur van het hart van de passiebloem blootgeeft. Ik wist, de symboliek van mijn praktijk is geboren!

Vanuit mijn passie begon mijn zoektocht over de symboliek van de passiebloem en ontdekte ik een prachtig verhaal over de monnik Jacomo Bosio, die in de 17de eeuw een verhandeling presenteerde over 'De Glorie van Christus'.  Jacomo omschrijft de passiebloem als Ďhet grootste wonder van de glorie van Christusí. In de bloem zag hij de symboliek van het Mysterie van de Passie van Jezus Christus. De corona van de bloem zag hij als de doornenkroon, de stampers als de spijkers waarmee Christus aan het kruis was genageld, de meeldraden voor de wonden en de 3 bijkelken als de 3 Maria's die bij het kruis stonden.

Ook blijkt dat de Latijnse naam passiflora incarnata,  vertaald Pasi-lijden, flora- bloem en incarnata- belichaamd of in het vlees gedaald betekent en dat de passiebloem voor de planeet Venus en het element water staat.

Een blijmoedigheid maakte zich over mij meester. Bovenstaande ontdekkingen raakte diep mijn intense verlangen om de medemens te helpen verlossen van hun lijden, zodat het bloeiende levenskracht weer kunnen laten opbloeien, om vervolgens hun Ik Ben kracht te belichamen.

Vanuit deze samenkomende energieŽn heb ik besloten om mijn praktijk de naam PASSIE-INCARNATA te geven: belichaamde passie!

Dit is wat ik iedereen toewens, het leven waarvoor men op aarde gekomen is in volle eigendom en met passie gaan be-leven.

 
Wellicht mag ik je op deze reis een poosje begeleiden.

Naast het praktijk gericht inzetten en ondersteunen met de Cosmic&Flower Energies en (massages met) Egyptische ChakraoliŽn, gebruik ik de kracht van mijn stem door middel van helende klanken en intuÔtief ingegeven woorden.


Passievolle groet,
Cynthia