Voor 2015 heb ik het besluit genomen, de Docenten & Therapeuten Opleiding ook zelf te geven.

Inschrijven is alleen mogelijk voor de gehele 6-daagse C&F therapeutenopleiding!

De Cosmic&Flower therapeutenopleiding dagen kunnen per
3-daagse aangeboden opleidingsdagen betaald worden.

De investering in JeZelf voor de eerste 3-daagse
C&F therapeutenopleiding, is voor particulieren €555,-  incl. 2 Cosmic&Flower Boxen naar eigen keuze; het certificaat; de syllabus; gebruik van de gehele C&F productlijn; een 30 ml. flacon met daarin de benodigde C&F Energies/Zielsfrequenties; koffie-thee met wat lekkers erbij. Voor bedrijven en praktijk voerende wordt de BTW erbij berekend.  De lunch behoeftes behoord men zelf mee nemen.

De investering in JeZelf voor de vervolg 3-daagse C&F therapeutenopleiding, is voor particulieren €555,-  incl. 1 Cosmic&Flower Box naar eigen keuze; 1 Cosmic&Flower Egyptisch Chakraoliën set; het certificaat; de syllabus; gebruik van de gehele C&F productlijn; een 30 ml. flacon met daarin de benodigde C&F Energies/Zielsfrequenties; koffie-thee met wat lekkers erbij. Voor bedrijven en praktijk voerende wordt de BTW erbij berekend.  De lunch behoeftes behoord men zelf mee nemen.

Data eerste mogelijkheid deelnamen:
Februari
27 & 28 - Maart 01, 13, 14 en 15

Data tweede mogelijkheid deelnamen
Juni 0
5, 06 & 07 - Juli 03, 04 & 05

Voor inschrijving voor de Cosmic&Flower therapeuten opleiding behoord u een mail te sturen naar :
info@cosmicflower.nl <mailto:info@cosmicflower.nl> met vermelding van de gekozen deelnamedata, uw naam zoals u deze graag op uw certificaat wilt zien, geboorte data, geboorteplaats,  adres en telefoonnummer.

Na het volgen van de 6-daagse Cosmic&Flower therapeutenopleiding kan men 2-daagse gecertificeerde Hoger Bewustzijn ontwikkelende Cosmic&Flower therapeuten-opleidingsdagen volgen.

Deze bied ik aan op

Juli 25 & 26 - Augustus 08, 09, 22 & 23 - September 05 & 06

Tijdens de 2-daagse therapeuten-verdiepingsopleiding wordt
u ingewijd in thema’s die niet alleen dienstbaar zijn in uw eigen ontwikkelingsproces, maar waar u ook praktijkgericht mee in aanraking kunt komen, zoals het huidige Transmuterende Evolutieproces van zowel de mensheid als Moeder/Vader Aarde, de Lichtwereld, waaronder de Elohim, de  Geascendeerde Meesters en Meestervrouwen, onze Planetaire families, de Heilige Geometrie, de Flower of Life, het Transcendente chakrasysteem, Glyphs, 12-strengs DNA én nog veel meer. Allemaal belangrijke thema’s die van toepassing zijn voor het manifesteren van de Nieuwe Mens en Nieuwe Aarde.

Ook tijdens alle verdiepingsdagen worden dagelijks sessies en Hogere Bewustzijn activerende visualiserende meditaties toegepast.Donny Sternfeld

cosmicflowerremedies@gmail.com

Bahariya, Egypte